Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha hagut d'obrir una vintena de llits nous per fer front a l'epidèmia de grip

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha hagut d'obrir una vintena de llits nous per fer front a l'epidèmia de grip

Publicada: 05.03.2012Secció: Societat

L'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona ha hagut d'obrir una vintena de llits nous per fer front a l'epidèmia de grip. Tot i així, el director mèdic de l'hospital, Oriol Estrada, assegura que en cap cas es pot parlar de col·lapse o saturació a les noves urgències. El director mèdic del Germans Trias reconeix que el brot de grip d'enguany és més sever que el dels darrers 2 anys. També agreuja la situació el fet que la població sigui cada vegada més envellida. Estrada, però, nega que les retallades estiguin afectant el servei.

Estrada recomana que en cas de grip, es triqui 061, el telèfon de Sanitat Respòn, per evitar colapsar les urgències. En centres com l'Esperit Sant de Santa Coloma, el temps d'espera ha arribat a superar les 10 hores.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat