Botó Contacta amb Badaweb

Les urgències dels hospitals de Badalona saturades per la grip

Publicada: 29.02.2012Secció: Societat

Les urgències de l'Hospital Municipal i de l'Hospital Germans Trias i Pujol es troben els darrers dies amb més feina de l'habitual segons les respectives direccions degut a la incidència de l'epidèmia de grip. D'una banda, segons fonts de Badalona Serveis Assistencials, dilluns es van atendre 207 persones a urgències, mentre que la xifra habitual es troba en 165. Pel que fa als ingressos hospitalaris, aquest dilluns se n'han fet 24, el doble que normalment. Badalona Serveis Assistencials ha explicat que ahir dimarts han disminuït les persones ateses a l'hospital però que es troben per sobre de la mitjana diària. Malgrat les xifres exposades alguns usuaris de l'hospital han mostrat el seu descontent per les hoeres d'espera a les urgències. En l'últim més, a l'Hospital Germans Trias i Pujol també ha notat un considerable augment de les persones que s'han dirigit a les urgències, tot i que han aclarit que la situació, aquesta setmana ja es troba en una situació més normalitzada. Aquest augment és degut sobretot a l'atenció que s'ha fet a persones d'avançada edat i que s'han hagut d'ingressar per possibles complicacions del seu estat de salut generat per la grip.

Des de la direcció del Germans Trias asseguren que NO estan davant de cap desbordament de l'activitat ja que la mitjana de pacients atesos als serveis d'urgències ronda els 280, tot i que fins als 300 pacients l'activitat es considera normal. En setmanes anteriors s'ha arribat a atendre entre 310 i 320 usuaris, amb pics de fins a 350 malalts en dies puntuals, tot i que asseguren que des de la setmana anterior la situació s'ha anat estabilitzant.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat