Botó Contacta amb Badaweb

La Diputació de Barcelona injectarà 200 milions d'euros als ajuntaments

Publicada: 27.02.2012Secció: Societat

La Diputació de Barcelona injectarà 200 milions d'euros als ajuntaments. Es tracta d'un Fons Extraordinari d'Ajut Econòmic que ha de servir per pagar part del deute que la Generalitat té amb els consistoris. L'objectiu principal d'aquest fons és aportar liquiditat als ajuntaments de les comarques de Barcelona.

La corporació provincial pagarà per compte de la Generalitat de Catalunya part dels deutes que aquesta Administració té reconeguts amb els consistoris de la demarcació de Barcelona. Cada ajuntament beneficiari podrà obtenir el finançament del deute que tingui reconegut amb ell la Generalitat sense sobrepassar els 4 milions d'euros. Aquestes quantitats, que en total sumen una partida de 200 milions d'euros, en cap cas es consideraran un préstec als Ajuntaments. Són, en qualsevol cas, una operació per mitjà de la qual la Diputació assumeix part de deute que la Generalitat té amb alguns cosistoris. El Fons es començarà a aplicar quan s'arribi a un acord definitiu entre Diputació i Generalitat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat