Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament acorda un calendari perquè la Generalitat pagui el seu deute

Publicada: 08.02.2012Secció: Societat

L'Ajuntament de Badalona ha arribat a un acord amb la Generalitat de Catalunya perquè s'estableixi un calendari per pagar els 15 milions de deute que té el govern català amb la ciutat. Al final d'aquest mes rebrà el primer cobrament, que podria ser d'un milió d'euros. L'Ajuntament espera que la totalitat del deute es pugui cobrar durant aquest any.

Tot i que es tracta d'un acord verbal entre l'Ajuntament i la conselleria d'economia de la Generalitat, el govern local està molt satisfet perquè d'aquesta manera espera anar cobrant els 15 milions de deute. I és que, a causa dels retards en el pagament, el govern local s'ha vist obligat a avançar els diners en aspectes com la Llei de Barris, els plans d'ocupació i l'assistència domiciliària. Si es cobra el deute, l'Ajuntament creu que ho tindrà més fàcil per tenir l'ajut de les entitats financeres. Per altra banda, el govern local té un deute de 23 milions d'euros amb l'Estat. Amb el canvi a la Moncloa, Riera dóna per fet que el termini per tornar aquests diners passarà de ser de 5 anys a ser de 10. Pel que fa al pressupost de 2012, el govern municipal ja ha elaborat un esborrany i espera portar-lo a aprovació aquest 2012.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat