Botó Contacta amb Badaweb

El govern porta al ple la creació d'una nova zona industrial de 30.000 metres quadrats

Publicada: 31.01.2012Secció: Societat

El Govern Local porta aquest dimarts al Ple Municipal la creació d'una nova zona industrial de 30.000 metres quadrats. L'alcalde Xavier Garcia Albiol vol reequilibrar la distribució del sòl industrial de la ciutat i per això vol transferir aquests 30.000 metres quadrats del polígon de Badalona Sud a la zona de les Guixeres, Camí de les Guixeres i Torrent de Vallmajor. Albiol creu que si s'aprova aquesta mesura, es podrà millorar la qualitat i la competitivitat del teixit industrial de la ciutat per generar nous llocs de treball.

Per altra banda, Iniciativa Verds Esquerra Unida presentarà tres mocions sobre els efectes de la crisi econòmica. A la primera d'elles, els ecosocialistes demanaran el suport de la resta de grups per oposar-se a l'augment del 12% de les tarifes del transport públic. A la segona moció es reclama a la Generalitat que pagui el deute que es té amb els ajuntaments i que, segons els ecosocialistes, està provocant una asfixia financera. Per últim, a la tercera moció, Iniciativa reclama que l'ajuntament doti d'infrastructura i d'ajuda al Carnestoltes de Llefià, que enguany celebra els seus trenta anys.

Els treballadors de Badalona Comunicació també han demanat la paraula al Ple Municipal per parlar sobre el futur de la televisió, la ràdio i la revista locals, ara que el govern ja ha fet públic que vol reduir el pressupost de l'empresa municipal al 50%. Fins aquest matí de dimarts, però, no es confirmarà si finalment s'ha concedit la paraula.

Justament abans del Ple Municipal, a les sis de la tarda, està convocada una manifestació en contra de les retallades dels serveis públics.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat