Botó Contacta amb Badaweb

L'Ajuntament va un homenatge a Menarini

Publicada: 25.01.2012Secció: Societat

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha volgut reconèixer personalment l'aportació que fa Laboratoris Menarini al teixit industrial de la ciutat. La visita aquest dimarts de l'alcalde coincideix amb el 40è aniversari d'aquesta empresa a la ciutat. Tot i la crisi, Menarini manté bones expectatives gràcies a l'exportació de productes a Sud-Amèrica.

A la seu de Menarini a Badalona treballen 300 persones i es produeixen prop de 40 milions d'unitats de medicaments cada any. L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, que ha fet un recorregut per les instal·lacions de la companyia, ha subratllat el paper de la companyia a l'hora de generar llocs de feina i de col·laborar en iniciatives de caire social. Xavier Garcia Albiol, alcalde de Badalona, també ha posat l'accent en la importància de l'empresa en el teixit industrial de Badalona. Des de l'empresa Menarini expliquen que l'obligatorietat dels metges de receptar els tractaments per principi actiu i no per marca està perjudicant molt el sector. Tot i així, la creació de productes innovadors és una de les sortides i ara mateix ja es treballa en un nou medicament per la cardiopatia isquèmica. L'exportació al continent americà és una altra de les línies de futur dels laboratoris badalonins. Salvador Pons, és gerent de l'àrea comercial. Pel que fa a la plantilla, la companyia manté que la millor manera de lluitar contra l'atur és mantenir els llocs de feina. A banda dels representants de l'Ajuntament, la visita d'aquest dimarts també ha comptat amb la presència del president de la federació d'empresatris, Joaquim Padrós, i el president de la companyia, Luca Lastrucci, a qui se li ha lliurat una reproducció de la Venus de Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat