Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • L'Ajuntament de Badalona busca finançament privat per posar en marxa un alberg per a persones sense sostre

L'Ajuntament de Badalona busca finançament privat per posar en marxa un alberg per a persones sense sostre

Publicada: 19.01.2012Secció: Societat

quest projecte formaria part d'un protocol que el govern local està estudiant i que permetria, a llarg termini, inserir aquestes persones en el mercat laboral. Ara fa tres mesos que la regidoria de Salut i Serveis Socials va posar en funcionament un equip de detecció i atenció a persones sense sostre. En aquest temps, els serveis socials han analitzat la situació de 77 indigents de la ciutat, ubicats bàsicament als barris de La Salut, el Centre i Sant Roc. Es tracta de persones d'origen nacional, d'entre 18 i 65 anys, majoritàriament afectades per la crisi econòmica. Des del govern local estudien la possibilitat de crear un circuit, gràcies a diferents sinergies, que permeti albergar els sensesostre durant uns dies, fins que hi hagi la possibilitat de traslladar-los a un pis i, posteriorment, incorporar-los al mercat laboral.

L’Equip de Detecció i Atenció a Persones Sense Sostre, pioner a Badalona, ofereix també suport assistencial i en cas que els indigents estiguin malalts els deriva a un centre de salut. L'equip està format per dos tècnics de serveis socials, una treballadora social i una educadora social, que desenvolupen la seva tasca al carrer.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat