Botó Contacta amb Badaweb

S'endarrereix la construcció del Corteinglés a Badalona

Publicada: 11.01.2012Secció: Societat

La construcció del Corte Inglés s'endarrerirà més del previst després que en els pressupostos de la Generalitat no s'inclogués la construcció dels laterals de l'autopista, pas previ perquè els grans magatzems s'instal·lin a la ciutat. Des de l'oposició, el PSC acusa l'alcalde Xavier Garcia Albiol de ser el culpable d'aquest retard mentre que Convergència i Unió creu que s'ha trigat massa a fer els ARES de Sant Crist i L'Estrella. El govern municipal, però, confia que la construcció dels laterals es desencallarà en els propers mesos.

Per al PSC, el canvi del govern a Badalona i la campanya del PP són les principals raons d'aquest endarreriment en l'arribada del Corte Inglés. I és que, segons el president del grup municipal socialista, Jordi Serra, quan ell era alcalde ja estava tot a punt perquè els grans magatzems arribessin a Badalona. Per la seva banda, l'alcalde Xavier Garcia Albiol, ha explicat que en els propers mesos es podrien desencallar els laterals i es mostra confiat en què el Corte Inglés serà una realitat properament. L'alcade lamenta les crítiques del PSC i recorda que aquest partit ha estat al govern local en els darrers 30 anys i que, en aquest temps, els grans magatzems tampoc han iniciat les obres. Des de Convergència i Unió, partit que governa a la Generalitat, lamenten que Mataró hagi passat per davant de Badalona. Els nacionalistes creuen que s'ha trigat massa a tirar endavant l'Àrea Residencial Estratègica de Sant Crist i l'Estrella per acollir els afectats dels laterals. El president del grup municipal nacionalista, Ferran Falcó, insta l'alcalde a treballar en aquesta línia. El projecte del Corte Inglés a Badalona suposa una inversió de 100 milions d'euros i la creació d'un miler de llocs de feina.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat