Botó Contacta amb Badaweb

Tot a punt per la cavalcada

Publicada: 05.01.2012Secció: Societat

Tot a punt per l'arribada del Reis Mags aquesta tarda a Badalona. Ses Majestats arribaran a la ciutat en carruatges. Serà a 2 quarts de 5 de la tarda al carrer de la Creu, cantonada amb el carrer de Sant Ignasi de Loiola. Acompanyats d’una comitiva reial formada pels patges, sis cavalls, i una comparsa de soldadets de plom, els Reis faran un recorregut fins al carrer de Francesc Layret cantonada amb l’avinguda de Martí Pujol. Un cop allà seran rebuts per l’alcalde, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de Cultura i continuaran caminant fins a la Plaça de la Vila.



Un cop els Reis arribin, hi haurà una cantada de nadales de la coral de l’Escola Lola Angalda des del balcó de l’Ajuntament. A continuació, es farà la rebuda institucional amb un discurs de benvinguda a Ses Majestats, a càrrec de l’alcalde, i el discurs d’un dels Reis, amb un missatge dirigit a tots els nens i nenes de la ciutat. Posteriorment l’alcalde lliurarà als Reis d’Orient el pa, la sal, i la clau, perque puguin entrar a totes les cases de Badalona.



El recorregut i horaris de pas de la Cavalcada són els mateixos que l’any passat. L’inici de la Cavalcada tindrà lloc a la Rambla de la Solidaritat a dos quarts de 7 de la tarda. La comitiva passarà per les Avingudes de Pius XII i de Marquès de Sant Mori a tres quarts de set; per Salvador Seguí i Don Pelai a un quart de vuit i per Alfons XIII sobre 2 quarts de vuit. La cavalcada avançarà pel carrer de Francesc Macià sobre 3 quarts de vuit i pels voltants de les 8 del vespre passarà pel carrer de la Creu. Per la plaça de la Vila passaran els reis a un quart de nou, sobre dos quarts de nou giraran pel carrer d'en Prim i finalitzaran el seu recorregut a la Rambla quan faltin 15 minuts per a les 9 de la nit.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat