Botó Contacta amb Badaweb

Recoder apunta que la B-500 haurà de ser de pagament

Publicada: 15.12.2011Secció: Societat

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Lluís Recoder assegura que la carretera de la B-500, que unirà Badalona amb el Vallès, haurà de ser de peatge si es construeix amb inversió privada. Així ho ha declarat aquest dimecres en comissió parlamentària.

El conseller ha afegit que el govern català ja no disposa de pressupostos públics per tirar endavant aquesta obra i que la manera de fer-la possible a curt termini és amb inversió privada. D'altra banda, Recoder s'ha mostrat favorable a la unió de les línies del Trambaix i el Trambesòs, al seu pas per Barcelona. Això suposaria la unió de les línies T5 i T6, que passen per Badalona, amb les línies T1,T2 i T3 de la ciutat comtal. Durant el 2010 el Trambesòs va comptar amb 8 milions de passatgers i el Trambaix amb prop de 16 milions. Per a unir les dues línies les obres s'hauran de realitzar a la ciutat de Barcelona. L'Ajuntament de la ciutat comtal haurà de dir què en pensa de la unió del Trambesòs i Trambaix i partir d'aquí es procedirà a elaborar un pressupost de les obres.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat