Botó Contacta amb Badaweb

El nou passeig potenciarà l'obertura de comerç al Front Marítim

Publicada: 14.12.2011Secció: Societat

La finalització del Passeig Marítim permetrà ordenar i potenciar el comerç del barri de la façana marítima. Aquesta és una de les voluntats municipals amb l'acabament d'aquest projecte de ciutat. Un projecte que, segons les administracions implicades, continua incorporant millores qualitatives, sense incrementar el seu cost inicial. Les obres de rehabilitació i millora del Passeig Marítim de Badalona estan previstes que finalitzin el maig de 2012. Des del govern municipal han explicat que aquesta serà una de les obres més importants que es farà a Badalona en els propers anys. Important per a la ciutat, però també molt important per al barri de la façana marítima que, segons ha explicat l'alcalde, Xavier Garcia Albiol, es potenciarà comercialment a partir d'ara. El passeig tindrà dues tipologies de paviment, una de formigó a la zona interior propera a l’àmbit urbà i una altra de fusta, en contacte amb la sorra. L’extrem del passeig que connecta amb el port, a més, es transformarà en una gran plaça. Pel que fa a les millores del projecte, s'ha modificat el tipus de fusta que s’instal·larà i s’ha ampliat la zona de pavimentació. També s’ha incorporat un carril bici i la vegetació s'ha adaptat a les necessitats actuals. L'obra del Passeig Marítim ha servit també construir un sistema de col·lectors que canalitzi la sortida de les aigües pluvials al mar. De fet, des del Ministeri de Medi Ambient han explicat que més del 50% del pressupost està destinat als treballs sota terra.

Les obres del nou passeig, a més, han permès aconseguir un espai de platja molt més gran que el que hi havia abans a la zona compresa entre el pont del Petroli i el Port. Els treballs, que es van iniciar el mes de setembre de 2010, han suposat una inversió de gairebé 11 milions d’euros per part del Ministeri de Medi Ambient.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat