Botó Contacta amb Badaweb
  • Badaweb
    • Notícies
      • Societat
        • Badalona és un dels cinc municipis de l'Estat Espanyol que opta a rebre el Segell Europeu de la Innovació i la Bona Governança Local

Badalona és un dels cinc municipis de l'Estat Espanyol que opta a rebre el Segell Europeu de la Innovació i la Bona Governança Local

Publicada: 07.12.2011Secció: Societat

Badalona és un dels cinc municipis de l'Estat Espanyol que opta a rebre el Segell Europeu de la Innovació i la Bona Governança Local, impulsat pel Consell d'Europa. Aquest Segell té l'objectiu de recompensar a les administracions territorials del continent per la qualitat de les seves pràctiques, la qual es determina d'acord a dotze principis de bona governança a nivell local. Entre les quals hi ha la participació ciutadana, el compartament ètic, la transparència, l'obertura, l'eficància i els drets humans. El regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, va participar divendres en la Tercera Trobada del Projecte Pilot del Segell Europeu de la Innovació i la Bona Governança, que es va celebrar a Màlaga.

Durant la Trobada, els municipis participants van intercanviar i explicar els seus mecanismes de promoció de la participació ciutadana. El regidor de participació, Miguel Jurado, va explicar els passos que ha seguit Badalona en temes de transparència. Actualment, el Segell Europeu s'ha posat a prova en una quarantena d'administracions territorials europees en vuit països diferents.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat