Botó Contacta amb Badaweb

Dos detinguts a Badalona per falsificar begudes alcohòliques

Publicada: 30.11.2011Secció: Societat

La Guàrdia Urbana de Badalona i la Guàrdia Civil han desmantellat un laboratori il·legal on es manipulaven, reomplien, emmagatzemaven i distribuïen una important quantitat de begudes alcohòliques. Al local, situat al barri de Coll i Pujol, es van trobar gairebé 300 ampolles buides de diverses marques de whisky i ginebra, 7 caixes amb taps i precintes fiscals i diverses eines i bidons per reomplir ampolles. En l'operació, s'han detingut dues persones de nacionalitat espanyola acusades de delictes contra la salut pública, contra la propietat industrial i d'estafa contra la hisenda pública.



En l’origen d’aquesta operació es troba la inspecció i el tancament realitzat, el passat 3 de novembre, al supermercat Rana del barri de Llefià. En aquest establiment els agents van trobar ampolles de whisky de marques conegudes amb indicis que podien haver estat falsificades. Finalment, la investigació va conduir els cossos policials a la localització d'aquest local del carrer Rosella, de Coll i Pujol, utilitzat com a laboratori clandestí.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat