Botó Contacta amb Badaweb

Els cementiris de Badalona es reforcen per Tot Sants

Publicada: 31.10.2011Secció: Societat

Amb motiu de la Festivitat de Tots Sants, l'Ajuntament de Badalona ha activat uns horaris especials dels cementiris de Sant Pere i Sant Crist.

El cementiri vell i el nou obriran demà dimarts des de les 8 del matí i fins a les 7 del vespre. Els cementiris badalonins disposaran, com durant la resta de l'any, d'un servei d'escales. Tant avui, com demà, Voluntaris Badalona col·laboraran per ajudar a aquelles persones que el necessitin. Pel que fa al transport públic, la companyia TUSGSAL, posarà en circulació un autobus especial que comunicarà diferents barris de Badalona amb el Cementiri de Sant Pere. Tot i que des del consistori es recomana accedir al cementiri nou amb transport públic, durant aquests dies s'ha habilitat una zona d'aparcament en un espai proper a les sèries 50-57 amb una entrada independent per la carretera B-500 per poder-hi aparcar els vehicles privats.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat