Botó Contacta amb Badaweb

Aïda Llauradó, nova presidenta de la secció local d'ICV a Badalona

Publicada: 28.10.2011Secció: Política

La nova presidenta d'Iniciativa per Catalunya Els Verds, Aïda Llauradó, vol que el seu partit tingui més perfil propi i que millori la seva comunicació per obrir-se més a Badalona. Llauradó, que ha substituït Àlex Mañas en el càrrec, ha estat votada aquest dijous amb més del 98% dels vots.

El 69,5% dels militants ecosocialistes badalonins han participat a les eleccions primàries on només es presentava la candidata Aïda Llauradó. La unanimitat ha estat quasi total ja que només ha votat en contra un 1,88%. La jove ecosocialista, de 27 anys, substituix Àlex Mañas que ha estat president durant 6 anys. Mañas ha posat l'accent en el canvi generacional que suposa la nova presidenta. Llauradó s'ha marcat com a objectius enfortir l'organització tot i la crisi econòmica, obrir més el partit, arribar millor a la ciutadania i perfilar més la posició del partit respecte la resta de la formacions d'esquerres. La nova presidenta creu que el projecte d'Iniciativa Verds continua sent el millor de la ciutat, sobretot per per front al nou govern del PP que ha titllat de demagògic i populista. Llauradó també ha fet una crida a participar a la campanya de les eleccions generals d'Iniciativa Verds Esquerra Unida amb el seu candidat Joan Coscubiela al capdavant. Després de l'elecció d'Aïda Llauradó, el proper pas és la renovació de la direcció local i la definició de les línies estratègiques per als propers 2 anys.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat