Botó Contacta amb Badaweb

Badalona, al centre de la campanya del 20-N

Publicada: 27.10.2011Secció: Política

El Partit Popular de Catalunya celebrarà un dels seus actes centrals a Badalona, el proper diumenge 6 de novembre, de cara a les eleccions generals del proper 20 de novembre.

De fet, els populars obriran la seva campanya electoral a Catalunya. El primer miting, on hi assistirà el candidat a la presidència del govern central, Mariano Rajoy, tindrà lloc a la localitat de Castelldefels, el dijous 3 de novembre. Rajoy anirà acompanyat durant la seva campanya a Catalunya per la secretaria general del partit i presidenta de Castella la Manxa, Maria Dolores de Cospedal, la presidenta del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, i el cap de llista per Barcelona, Jorge Fernández Díaz. D'altra banda, els populars faran el seu miting central a Barcelona, el proper 16 de novembre.

D'altra banda, la coalició formada per Esquerra Republicana i Reagrupament arrencarà la campanya a Badalona, en el que serà el primer míting del candidat al congrés, Alfred Bosch. L'acte comptarà amb la presència del líder d'Esquerra Republicana, Oriol Junqueras, i de Reagrupament, Joan Carretero.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat