Botó Contacta amb Badaweb

Mor l'artista badaloní Oriol Rius als 67 anys

Publicada: 24.10.2011Secció: Societat

El polifacètic artista vinculat a Badalona Oriol Rius ha mort a l'edat de 67 anys. Rius, tertulià del programa Badalona Matí de Ràdio Ciutat, havia presentat aquest estiu passat l'exposició poetico escultòrica a l'Espai Betulia “Punt Feble dels déus, la lletra”. L'artista es va iniciar en la fotografia a finals dels 70 va fer diverses exposicions a Santa Coloma de Gramenet. A finals dels anys 80 es centra en la pintura i, de manera, principal en l'escultura. També va treballlar en diversos àmbits de l'escriptura i la composició musical. Les seves escutures més rellavants es troben en places i carrers de Catalunya com l'estel de Marina al Port de Badalona, Utopia a la plaça de la Vila d'Esparreguera o la República i els Sons del laberint dels set cels a El Masnou i Cassà de la Selva.

A la nostra ciutat, majoritàriament, va desenvolupar la seva carrera professional com economista on va ser gerent del BCIN i va ostentar diferents càrrecs a l'Ajuntament de Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat