Botó Contacta amb Badaweb

Agenda dels teatres municipals de Badalona

Publicada: 30.09.2011Secció: Cultura

Aquest divendres el teatre Zorrilla acollirà l'obra de Teatre Desclassificats. Amb un repartiment de luxe encapçalat per l'actriu dramàtica Emma Vilarasau, Abel Folk i Toni Sevilla. L'argument: una periodista s'enfronta a l'entrevista més difícil de la seva carrera un cara a cara amb el president del govern implicat en un delicte aberrant. L'obra és a les nou del vespre i té un preu de 22 euros però malauradament les entrades estan exhaurides.



Dissabte la música de Cris Juanico s'apoderarà de l'escenari del Teatre Principal amb la presentació del seu últim treball, Dues Pedres. El concert és a dos quarts de deu i el preu de l'entrada és de 16 euros.



Diumenge el teatre Zorrilla es vesteix de gala per l'actuació del professor del Conservatori de Música de Badalona, Philippe Vallet. El mestre presenta Leyendas Urbanas un espectacle per a quartet vocal amb cantaora, saxo soprano, guitarra, piano, contrabaix i percussió. Tot plegat amb la poesia de Xavier Blanch. L'espectacle musical és a les 7 de la tarda i el preu és de 16 euros.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat