Botó Contacta amb Badaweb

RCB celebra 30 anys de ràdio amb 9hores d'emissió des del Principal

Publicada: 08.07.2011Secció: Cultura

Ràdio Ciutat de Badalona ha celebrat els seus 30 anys apropant-se encara més a la seva audiència. Ho ha fet amb una programació especial del del Teatre Principal des de les 9 del matí fins a les 9 del vespre. Professionals, directius de la comunicació local i també l'alcalde de Badalona han posat l'accent en el paper important de la informació de proximitat també en aquest moment de crisi.

A les 9 del matí, començava la tertúlia del Badalona Matí des del Teatre Principal i des d'allà s'ha anat fent tota la programació habitual de Ràdio Ciutat de Badalona. El programa Ciutat Oberta, els esports, l'Extraradi de Com Ràdio, i les nines russes han adaptat les seves graelles per parlar de la ràdio municipal i de la ciutat. Les 12 hores de ràdio han servit per fer balanç de tota la feina feta en aquests anys i també per parlar del futur de la comunicació de proximitat. L'alcalde, Xavier Garcia Albiol, s'ha mostrat optimista. Per la seva part, el director general de Com ràdio, Francesc Triola, ha explicat que els mitjans de comunicació locals estan millor preparats pels canvis, que no els mitjans generalites. El gerent de Badalona Comunicació, Joan Montornès, també ha volgut posar l'accent en el paper de la ràdio de proximitat en els proers anys. També s'ha parlat de futur i dels reptes tecnològics que ha d'afrontar la ràdio. Després de passar a l'era digital, la ràdio de proximitat continua fent més passes per ser encara més immediata. A banda del present i del futur, la jornada també ha servit per retrobar-se amb alguns dels professionals que han fet possible la ràdio en aquests 30 anys

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat