Botó Contacta amb Badaweb

Badalona passa una revetlla de Sant Joan tranquila

Publicada: 27.06.2011Secció: Seguretat



Després d'un cap de setmana llarg per la festivitat de Sant Joan, avui dilluns arriba moment de fer balanç. A Badalona la revetlla es va celebrar de forma cívica. L'increment en la presència policial i també en els dispositius de neteja va contribuir a que es registressin menys incidents i també que la normalitat a les platges es restablís amb més celeritat. A dos quarts de 6 del matí s'acabava la celebració de la revetlla de Sant Joan a Badalona. Prop d'una vintena d'agents, entre Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra, començaven a desallotjar les platges. Pel regidor de Seguretat, Convivència i Participació, Miguel Jurado, ha estat l'increment d'agents pel que fa al dispositiu de seguretat el responsable que aquest any s'hagin registrat poques incidències. També el dispositiu de neteja ha tingut aquest any més efectius. 4 brigades més, que se sumaven a les 6 de cada any, aconseguien una platja lliure de residus abans de les 9 del matí. La d'aquest any ha estat una revetlla amb menys afluència de gent a les platges badalonines. La de la Barca Maria i la de la zona de l'estació de Renfe han estat les més populars entre els badalonins que van decidir passar la nit de Sant Joan vora el mar.



INCIDÈNCIES



Pel que fa a la seguretat:

Prop d'una vintena d'agents, entre Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana, van vetllar per la seguretat durant la nit de Sant Joan. La seva actuació, però, no va evitar algunes incidències com la crema d'11 contenidors a diferents barris de la ciutat i d'una palmera a la Plaça Lloreda. Pel que fa als incívics, la Guàrdia Urbana va detenir un individu acusat d'apropiació indeguda després de sostreure objectes de l'interior d'un vehicle. Els agents van procedir ja de matinada al desallotjament de les platges, que es va fer de forma cívica i sense incidències.



Pel que fa a la neteja:

10 tones de residus sòlids és el que va recollir un dispositiu de neteja també reforçat aquest any. Es tracta de 4 tones menys que l'any passat, que s'explica per la menor afluència de gent a les platges.



La incidència més destacable es va produir a la platja de La Mora, quan una dona i el seu nadó van patir cremades lleus després que un coet esclatés massa a prop seu. Van haver de ser traslladats a l'Hospital Germans Trias i Pujol i, després de rebre atenció mèdica, van ser donats d'alta.



Aquestes són, doncs, les dades d'una nit de Sant Joan que a Badalona es va desenvolupar, segons la valoració del consistori, de forma cívica i sense incidències greus.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat