Botó Contacta amb Badaweb

Albiol encarregarà una auditoria a l'Ajuntament si dissabte és alcalde

Publicada: 08.06.2011Secció: Política

El popular Xavier García Albiol ha anunciat, en la seva primera roda de premsa després de les eleccions municiopals, que la primera mesura que adoptarà, si dissabte es alcalde de Badalona, serà fer una auditòria a l'Ajuntament perquè creu que la situació econòmica pot ser preocupant. Albiol ha estès la mà a la resta de partits polítics del consistori a obrir un diàleg i primar els interessos dels veïns de Badalona. García Albiol ha anunciat algunes de les primeres mesures que portarà a terme si a partir de dissabte es l'alcalde de Badalona. En aquest sentit, Albiol ha afirmat que encarregarà una auditòria per saber l'estat real dels comptes municipals. Albiol també ha afirmat que des del matí del dia 23 de maig, Ferran Falcó, el candidat convergent ja li va assegurar que governaria la llista més votada a la ciutat. Albiol ha anunciat, durant la roda de premsa, que oferirà a Convergència i Unió la regidoria del districte primer, però que això no suposaria l'entrada dels convergents. El candidat popular es conscient que estarà en un govern en minòria i que s'haurà de negociar constantment, per això també ha demanat una oposició constructiva. Xavier García també ha anunciat la intenció de reactivar l'economia local, presentant un pla de xoc amb l'ajuda de comerciants i empresaris i incrementar la seguretat en diferents barris de la ciutat.

Per altra banda, el número 11 de la llista del Partit Popular, Juan Ruiz, renunciarà per motius organitzatius a ocupar la seva cadira com a regidor. Li hauria tocat el torn a la número 12, que és Julia Sánchez. Sánchez, però, també ha renunciat i finalment la cadira de regidor del grup popular l'ocuparà Daniel Gràcia. Gràcia, que anava en el número 13, és veí de Bufalà, publicitari i director de marqueting d'una empresa alimentària.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat