Botó Contacta amb Badaweb

El Museu dedica una exposició al mític biscúter

Publicada: 02.06.2011Secció: Cultura

El Museu de Badalona inaugura aquest vespre una nova exposició que porta per títol “Biscúter, fet a Sant Adrià de Besòs”. La mostra esta realitzada amb l'ajuda de l'Associació d'Afeccionats als Cotxes i Motos d'Època del Bages. A l'exposició es podran veure dos models diferents de Biscúter i un recull d'imatges i documents sobre aquest vehicle.



L'automòbil Biscúter, originari de França,es va fabricar i comercialitzar per primera vegada a Catalunya. L'any 1953 l'empresa Auto Nacional es va instal.lar a Sant Adrià de Besòs, a la carretera de Mataró, d'on va sortir la major part de la seva producció. En l'època daurada del Biscúter, Auto Nacional va arribar a tenir més de 300 treballadors, molts dels quals eren veïns de Badalona i Sant Adrià, i cada mes es fabricaven uns 450 automòbils.



L'acte d'inauguració de l'exposició tindrà lloc AQUEST VESPRE, a dos quarts de vuit, al Museu de Badalona. D'altra banda, el proper diumenge 19 de juny, a les 12 del migdia, tindrà lloc una visita comentada a càrrec d'Antoni Tachó, president del Club Clàssic Motor.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat