Botó Contacta amb Badaweb

Primera reunió entre Serra i Falcó, res en ferm

Publicada: 02.06.2011Secció: Política

L'alcade en funcions, el socialista Jordi Serra, assegura que es veu més a prop de revalidar l'alcaldia que d'estar a l'oposició. D'altra banda el cap de llista de Convergència i Unió Ferran Falcó continua afirmant que es troba més a prop de l'oposició que de formar part del govern. Així ho han declarat aquesta tarda a la sortida de la primera reunió entre el PSC i CiU que s'ha realitzat a la seu dels socialistes. A la trobada han participat els socialistes Jordi Serra, Francesc Serrano i Justo Alarcón i els convergents Ferran Falcó, Jordi Subirana, Josep Pera i Martí Sánchez. Durant una hora i mitja han parlat de la feina feta al govern i han fet balanç dels resultats electorals. Ferran Falcó ha destacat que la reunió ha estat molt positiva, que ha servit per trencar el gel i ha afegit que la cosa va per llarg. Falcó ha declarat que encara queda molt per dir i s'han emplaçat en una nova trobada. El líder de la federació nacionalista ha reiterat que les úniques opcions són o votar-se a si mateix o votar en favor d'un govern de coalició. Durant la reunió s'han parlat de diversos aspectes del govern i de la feina feta en matèria de seguretat i immigració. Pel que fa a aquesta qüestió han coincidit en que cal fer més difusió dels resultats d'aquestes polítiques.

Per la seva banda Jordi Serra ha destacat que la reunió ha estat molt productiva. Serra ha afegit que es poden fer millor feina per Badalona des del govern que a l'oposició. Avui a les 12 de matí el PSC es reunirà amb Iniciativa Verds Esquerra Unida i Alternativa a la seu dels ecosocialistes.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat