Botó Contacta amb Badaweb

El PP ha guanyat les eleccions a la la majoria de barris de Badalona

Publicada: 24.05.2011Secció: Política

Si ens fixem en els resultats per barris d'aquestes eleccions municipals, podem veure com el Partit Popular ha estat la força més votada a gairebé tots els barris de Badalona, mentre que fa quatre anys, el PP només havia guanyat les eleccions a Canyet-Mas Ram i a Sant Joan de Llefià. El Partit Popular ha guanyat aquest any en barris que tradicionalment havient votat el PSC. Entre d'altres, s'hi troben Llefià, La Salut o Sant Roc. De fet, Sant Roc és un dels barris on el PP ha experimentat l'increment més elevat, amb un 20% més dels vots respecte el 2007. L'altre és el Remei, on ha doblat els seus resultats respecte les eleccions municipals del 2007.

Només hi ha sis barris de Badalona on no ha guanyat el Partit Popular. Tots formen part del Districte 1. A tres d'ells, Centre, Dalt la Vila i Casagemes, la força més votada ha tornat a ser Convergència i Unió. Tot i això, ha perdut una mitjana d'un 5% dels vots respecte fa quatre anys. Pel que fa al PSC, ha guanyat les eleccions a Coll i Pujol, Progrés i Canyadó. Precisament a Coll i Pujol i el Progrés fa quatre anys va guanyar Convergència i Unió, mentre que aquest any ha passat per davant el PSC.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat