Botó Contacta amb Badaweb

RCB ha celebrat un debat amb els 5 candidats

Publicada: 18.05.2011Secció: Política

El programa Ciutat Oberta, de Ràdio Ciutat de Badalona, ha fet un repàs a les principals propostes electorals en un debat amb els 5 candidats a l'alcaldia que actualment tenen representació municipal: Esquerra, Iniciativa, Convergència, PP i PSC. Els caps de llista de cada partit han pogut debatre qüestions com urbanisme, polítiques socials, immigració o economia i expressar les línies dels seus grups en cada àmbit. El debat polític començava amb els 5 candidats posant sobre la taula les seves intencions per als propers quatre anys. Els partits han coincidit en què una de les prioritats per als propers 4 anys seran les polítiques econòmiques que promocionin la creació d'ocupació i facilitin la sortida de la crisi. Tots els grups municipals han donat importància també a les polítiques socials. Molts han coincidit en què àmbits com la sanitat i l'educació s'han de garantir i no es poden retallar. Com a projectes urbanístics que s'han de prioritzar durant el proper mandat, la majoria de representants polítics han coincidit: la B-500 o els laterals de l'autopista són necessaris per a tots 5. Per acabar el debat, els candidats han tingut temps per demanar el vot als ciutadans de Badalona.

El pròxim debat dels 5 candidats a l'alcaldia de Badalona que actualment tenen representació municipal serà dijous, a 2 quarts de 9 del vespre a Televisió Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat