Botó Contacta amb Badaweb

Ikea Badalona cumpleix 15 anys amb perspectives de creixement

Publicada: 17.05.2011Secció: Economia

IKEA Badalona ampliarà la zona de restauració el doble de la seva capacitat actual. Així mateix també remodelarà l'accés principal amb una zona de jocs infantils més gran. Aquestes són les novetats de la botiga de la nostra ciutat que ha donat a conèixer durant la celebració dels 15 anys de la seva implantació a l'Estat Espanyol. I és que la botiga de Badalona va ser la primera que es va inaugurar a tot l'estat el 1996.

La celebració del 15è aniversari s'ha realitzat a la botiga de Badalona ubicada a Montigalà. Els responsables d'IKEA han destacat el canvi en la manera d'entendre la decoració i el disseny que ha suposat l'arribada de la marca sueca a l'estat. Durant el 2012 a les botigues de Catalunya s'invertiran més de 3 milions d'euros per a diverses remodelacions. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde de Badalona Jordi Serra i del regidor d'hisensa i recursos interns Francesc Serrano. Serra ha explicat que Ikea és un referent per la ciutat que va dinamitzar la zona de Montigalà amb de la seva obertura.

La responsable del centre ha destacat que és fonamental la col·laboració d'IKEA amb la comunitat i les entitats socials de Badalona, ja sigui a través de la finançament de projectes o amb la donació de mobiliari. IKEA Badalona va arrencar amb prop de 350 treballadors dels quals 125 encara hi treballen. El 2012 està prevista l'obertura d'un nou centre a Sabadell, i abans del 2015 podria obrir nous centres a Girona o Tarragona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat