Botó Contacta amb Badaweb

Diari de campanya eleccions 2011, dia 7

Publicada: 12.05.2011Secció: Política

Iniciativa Verds Esquerra Unida ha denunciat al Partit Popular per la utilització de dades personals amb finalitat electoral. La denúncia s'ha presentat a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades a través d'una persona que va rebre al seu domicili una carta del PP sobre els serveis de patologia del peu. Recordem que l'institut Català de la Salut va decidir tancar la unitat de patologia del peu de Badalona i Sant Adrià el passat mes de desembre. Per denunciar aquesta situació el Partit Popular va enviar una carta a usuaris d'aquest servei.



DIARI DE CAMPANYA



El candidat del PP a Badalona, Xavier García Albiol, assegura que, si és el proper alcalde, elaborarà un pla d'usos per dinamitzar comercialment el barri històric de Dalt la Vila amb l'objectiu d'incentivar la instal·lació de comerços i d'una fira a la Plaça Constitució. Segons el PP, per impulsar Dalt la Vila també cal solucionar els problemes d'inseguretat. En aquest sentit, Albiol explica que els veïns s'han queixat darrerament de l'augment de furts a la zona. Fomentar la rehabilitació d'edificis en comptes de la construcció és una altra de les prioritats al nucli històric. En concret els populars proposen fer un pla d'ajuts per a l'arranjament de cases centenàries. El candidat popular creu que si el nucli històric no té el mateix dinamisme que a d'altres ciutats és per l'abandonament que ha patit per part del govern municipal en els darrers anys. El número 2 de Convergència, Felip Puig, ha assegurat, en una entrevista a Com Ràdio, que els possibles acords entre PP i Convergència i Unió a què es puguin arribar a Barcelona, no condicionaran els pactes postelectorals a Badalona. Puig dóna suport a la candidatura de Ferran Falcó assegurant que no donarà l'alcaldia a Garcia Albiol. Puig assegura que, entre la permissibilitat del PSC i un PP xenòfob, la ciutat necessitat la centralitat de Convergència i Unió. Iniciativa Verds Esquerra Unida vol reprendre la descontaminació dels terrenys de l'antiga fabrica de “Lejia Conejo”, al barri del Manresà. El cap de llista, Carles Sagués, ha assegurat que aquesta proposta serà un dels seus objectius prioritaris per negociar des del govern municipal amb l'Estat. Aquest projecte el va iniciar la coalició ecosocialista en l'anterior mandat, amb l'aleshores ministra de Medi Ambient, Cristina Narbona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat