Botó Contacta amb Badaweb

Eleccions Municipals 2011, primer dia

Publicada: 06.05.2011Secció: Política

El PSC de Badalona ha triat la plaça de la Plana per obrir la campanya electoral. Al punt de la mitjanit el PSC ha descobert el cartell amb la fotografia del candidat Jordi Serra amb el lema “Això es un alcalde!”. Després de descobrir el cartell electoral, el candidat socialista ha afirmat que el PSC farà una campanya neta. En l’inici de campanya, el candidat socialista i actual alcalde de la ciutat, s’ha refermat en la feina feta durant aquest mandat municipal com a millor prova de cara a aconseguir tornar a guanyar a Badalona.

El Candidat del Partit Popular a Badalona, Xavier García Albiol, està convençut que aquest 22 de maig es produirà un canvi històric al govern de la ciutat. Així de segur sobre el seu triomf es mostrava Albiol a l'enganxada del seu cartell electoral a l'avinguda Marquès de Sant Mori de Llefià. El popular diu que, si és el proper alcalde, treballarà perquè Badalona no estigui dividida en dues i per solucionar la inseguretat que, segons creu, pateixen alguns barris. A banda del cartell electoral amb el lema “Molts ho pensen jo ho dic”, aquesta mitjanit també s'han presentat tres furgonetes amb la cara del candidat i l'eslogan “parlant clar.” Per altra banda, dijous, el president de la Comissió Europea i Ocupació del Parlament, el popular Rafael Luna, es va reunir amb marxants de Badalona al Centre Cívic La Salut. Luna ha reclamat que la llei de comerç catalana reconegui la venda ambulant. El diputat popular també ha explicat les últimes informacions sobre l'aplicació europea Bolkestein que afecta al comerç minorista. Sota el lema “l'actitut és la diferència”, Convergència i Unió ha engegat la campanya electoral afirmant que el seu projecte posa Badalona per davant de tot. El candidat convergent Ferran Falcó aposta per un canvi positiu a la ciutat i assegura que tindrà la clau per decidir el futur de Badalona. Convergència i Unió va penjar el primer cartell a la Plaça de la Vila, al balcó de l'antiga seu de la federació nacionalista. D'altra banda, la número 5 de CiU, la independent Anna Pruneda, va presentar ahir les propostes culturals de la formació a La casa dels Dofins. Convergència i Unió aposta per una cultura transversal, participativa i transmissora de valors. La intenció de la federació nacionalista és potenciar les associacions i entitats badalonines, per això proposen, per exemple, fer de Ca l'Arnús la seu de la cultura popular. Convergència i Unió creu que cal planificar un Consell de Cultura, adaptar a l'actualitat el Pla Estratègic i crear una agenda actualitzada. Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa dóna el tret de sortida a la campanya electoral amb el lema “Ningú pot retallar les teves idees”. El candidat ecosocialista, Carles Sagués, ha assegurat que el seu partit es presenta a aquestes eleccions municipals com a clara alternativa d'esquerres a Badalona. Sagués ha explicat que els seus objectius principals són frenar la dreta i garantir els serveis públics bàsics als ciutadans. Per altra banda, en aquest inici de campanya, Sagués ha demanat al candidat de Convergència i Unió, Ferran Falcó, que expliqui públicament quina és la seva situació judicial respecte al cas ADIGSA abans del 22 de maig.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat