Botó Contacta amb Badaweb

L'agenda cultural del cap de setmana

Publicada: 29.04.2011Secció: Cultura

A banda d'un cap de setmana marcat per la dansa, l'activitat cultural a Badalona no s'atura. Aquest vespre el Teatre Blas Infante acull l'obra de teatre "Razas". Es tracta d'un text de David Mamet que reflexiona sobre el racisme i l'advocacia. Protagonitzada per Toni Cantó, "Razas" parteix del dubte de dos advocats per acceptar o NO el cas d'un executiu blanc acusat de violar una noia negra a l'habitació d'un hotel. L'obra es considera un thriller on el llenguatge hi juga un paper molt important.



Al mateix Blas Infante però de cara a diumenge, podrem veure l'obra familiar “El forn del lleó”. Es tracta de la representació de la companyia Clown Teatre que es desplaça a VilaGaleta per saber què va passar el dia què hi va arribar una puça com estrella.



Canviem d'espai, marxem a la Masia Can Cabanyes on aquest vespre es farà la representació de l'obra de teatre “Presas en las cárceles de Franco”. Correrà a càrrec del grup colomenc Ditirambo. A la mateixa masia però en aquest cas dissabte a les 10 de la nit i diumenge a la una del migdia es faran diversos concerts correponents a les Festes Alternatives de Badalona. “Paracetasoul”, “Bourbon”, “The Mañaners” i “Fila Merche” actuaran a Can Cabanyes.



Més música, però al Teatre Zorrilla. Diumenge a les set de la tarda, podrem assistir al concert de piano a càrrec de Miquel Villalba, guardonat amb el Premi de l'Associació Catalana de Compositors.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat