Botó Contacta amb Badaweb

CiU proposa unificar les regidories de medi ambient i via pública

Publicada: 27.04.2011Secció: Política

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Lluís Recoder, s'ha compromès a tirar endavant la B-500 i els laterals de l'autopista. Pel que fa als ARES de Sant Crist i l'Estrella, Recoder ha assegura que només depèn de l'Ajuntament. Així ho ha dit durant la presentació del programa medioambiental de Convergència i Unió a Badalona de cara als propers 4 anys que s'ha celebrat aquest dimarts al Club Nàutic Bétulo.

El candidat de Convergència i Unió a Badalona, Ferran Falcó, ha començat l'acte insistint en què la B-500 és clau per al futur de la ciutat. L'alcaldable convergent considera que desbloquejar aquesta via hauria de ser la principal prioritat de tots els candidats. El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha promès que aquesta carretera serà una realitat. Sobre els ARES de Sant Crist i l'Estrella, el conseller ha explicat que si els ajuntaments presenten un projecte rendible, la Generalitat no posarà cap trava per tirar-los endavant. A banda d'urbanisme, l'actual regidora de Medi Ambient, Mercè Rius, ha presentat les propostes de polítiques verdes per als propers 4 anys. Entre les mesures, Rius aposta per fusionar les regidoies de Medi Ambient i Via Pública. En aquest sentit, CiU vol aprofitar el potencial de les noves tecnologies per agilitzar els tràmits de llicències d'obres. Pel que fa a la mobilitat, Rius ha destacat un pla de renovació de voreres i la necessitat de potenciar la xarxa de bicicletes. La regidora també ha defensat la feina feta des de l'àrea de medi ambient en aspectes com l'impuls de les zones 30 o l'obtenció de la Q de Qualitat Turística a la platja de Badalona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat