Botó Contacta amb Badaweb

S'acaba el període d'inscripció de partits polítics per les municipals

Publicada: 26.04.2011Secció: Política

S'ha tancat el període per inscriure les llistes dels partits polítics que es presenten a les eleccions municipals del 22 de maig a Badalona. Segons el que es publica en el Butlletí Oficial de la Província del 20 d'abril, seran 18 els partits i coalicions que optaran a formar part del govern badaloní. Cap sorpresa a les llistes oficials publicades de cara a les properes eleccions municipals. Com ja s'havia anunciat, alguns partits presenten per primer cop candidatura a la nostra ciutat, com és el cas de Plataforma per Catalunya i Solidaritat Catalana per la Independència. Dos partits que ja van demostrar en les passades eleccions autonòmiques que comptaven amb el suport de centenars de veïns de Badalona. Una altra formació que es presenta per primer any als comicis municipals és Socialistes i Demòcrates Crítics. La peculiaritat d'aquesta darrera, però, és que l'encapçala el que va ser alcalde de Badalona durant més d'una dècada, l'exalcalde Joan Blach.

Entre els 18 partits inscrits a Badalona trobem també les 5 formacions que actualment tenen representació municipal: PSC, PP, CiU, Iniciativa Verds Esquerra Unida i Esquerra Republicana. Exceptuant els socialistes i els republicans, la resta de partits es presenten a les properes eleccions amb els mateixos candidats que als anteriors comicis. Això sí, tots han incorporat a les seves llistes alguns representants de la societat civil, com és el cas de l'empresaria badalonina Rosa Bertran al PP o la unió d'Esquerra amb la plataforma ciutadana Accent.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat