Botó Contacta amb Badaweb

L'Agenda del Cap de Setmana

Publicada: 15.04.2011Secció: Cultura

El plat fort de l'agenda cultural d'aquesta setmana arriba en forma de teatre. "Primer Amor", de Samuel Beckett, aterra a l'escenari del teatre Zorrilla de la mà de l'actor Pere Arquillué. L'obra, dirigida per Alex Ollé i Miquel Gómiz, es representarà aquest dissabte a les 9 de la nit.



També dissabte a la nit, en aquest cas al teatre del Círcol Catòlic, tindrà lloc la representació de "Converses amb la mama", un text de Santiago Carles Oves, estrenat l'any 2008 amb gran èxit i que deixa entreveure la problemàtica d'un home de cinquanta anys que ha estat acomiadat i conviu amb la seva mare de 80 anys. Teresa ustrell i Jordi Carreté, de la Dramàtica del Círcol, donaran vida als dos protagonistes d'aquesta història. "Converses amb la mama" també es representarà diumenge a les 6 de la tarda.



I en l'àmbit musical, aquest dissabte, a dos quarts d'onze de la nit, la sala Estraperlo Club del Ritme acollirà la segona semifinal del tretzè concurs de Música de Badalona. Hi participaran sis grups classificats que es juguen el pas a la semifinal.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat