Botó Contacta amb Badaweb

Aposta per reactivar el Centre Comercial Montigalà

Publicada: 01.04.2011Secció: Economia

El centre comercial Montigalà s'està reactivant i diversificant amb l'obertura de nous negocis. Aquest dijous s'ha inaugurat una nova superfície dedicada al sector de l'elèctronica. La immòbiliaria holandesa VASTNED, propietària del centre comercial badaloní, esta fent una inversió important per ampliar l'oferta i fer-lo competitiu amb la resta de centres comercials que s'han obert a la comarca. Després d'uns anys on el Centre Comercial Montigalà havia perdut part dels seus clients, un exemple el trobem amb el tancament dels cinemes, la gerència de Montigalà es va posar a treballar per aportar noves superfícies mitjanes al centre. Durant les darreres setmanes s'han inaugurat tres noves ofertes. La intenció es reactivar el centre comercial i posar-lo al dia per ser més competitiu amb els centres comercials que s'han obert durant els darrers anys a la nostra comarca, durant els darrers anys. Justament l'obertura, aquest dijous, de la superfície WORTEN, dedicada al sector de l'elèctronica té la intenció d'atreure més públic jove al Centre Comercial Montigalà. Durant els propers mesos, segons han avançat des del centre comercial, s'obriran més superfícies amb l'objectiu d'atraure més clients a la zona de Montigalà.



UN “KILLER” AL MONTIGALÀ

Justament aquest dijous s'ha inaugurat la cadena WORTEN dedicada a l'elèctronica i l'entreteniment dins del Centre Comercial Montigalà. La nova superfície, de més de 2.000 metres quadrats ha suposat la creació de 45 llocs de treball directes. La cadena ha obert amb una campanya promocional que ha permès a 300 persones realitzar les seves compres pagant fins a 50 euros amb un sol bitllet de 5. A partir de dos quarts de 4 de la matinada arribaven a la porta del Centre Comercial Montigalà els primers clients que no es volien perdre la campanya d'inaguració del nou centre Worten a Badalona. Cap a quarts de nou del matí, més de 300 persones feien cua per ser els primers en entrar a la nova superfície. Tots ells han pogut participar en la campanya "els teus diners valen més" on han pogut intercanviar bitllets de 5 per a 50 euros per gastar a la botiga. A les 9 en punt, les portes s'han obert i centenars de persones han omplert ràpidament els passadissos buscant la seva recompensa, després de diverses hores de cua. Tots han coincidit que l'espera ha valgut la pena. El nou centre WORTEN a Badalona, el segon que s'ha obert a Catalunya, suposa la creació de 45 nous llocs de treball i la inversió de més de 2 milions d'euros. Worten es una marca portuguesa de distribució d'electrodomèstics, elèctrica de consum i d'entreteniment fundada l'any 1996. Actualment té 2 centres a Catalunya i properament n'obrirà un altra a Tarragona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat