Botó Contacta amb Badaweb

Aquest vespre el Zorrilla acull la nit de les Guineuetes

Publicada: 25.03.2011Secció: Cultura

Avui divendres a les nou del vespre, el Teatre Zorrilla acull la Nit de les Guineuetes on es lliuraran els premis a aquells grups badalonins de teatre amateur, música o dansa que han destacat durant el 2010. Pel que fa al teatre, les obres nominades són “Anna” i “Perfecte”, les dues de Marc Torrecillas, els actors de l'obra “”Badalona, la mar d'històries”, l'espectacle “Gritos, mujeres a través del teatro” de Màgic Empenta i el circ de “Pista”. També opten a una guineueta la companyia xirriquiteula de teatre de carrer i el badaloní Lluis Fortuny, director del Cafè Teatre “el Llantiol”.

La Guineueta Honorífica d'enguany la rebrà el compositor Josep Soler que durant 30 anys va ser professor i director del Conservatori Professional de Música de Badalona. Destaca especialment la seva dilatada carrera com a compositor que ha deixat més de 200 partitures. En l'àmbit musical, també opten a una Guineueta aquest 2011 el grup Gospel Sentits, el Concert de Música Catalana i l'Orfeó Badaloní que enguany celebren 90 any d'història. De fet, la Nit de les Guineuetes farà un acte commemoratiu a l'aniversari d'aquesta entitat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat