Botó Contacta amb Badaweb

El PP demana un cara a cara amb Serra

Publicada: 23.03.2011Secció: Política

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia a Badalona, Xavier García Albiol, ha reclamat al candidat socialista, Jordi Serra, fer un cara a cara a Televisió Badalona. Serra accepta el repte només si es fa a la televisió pública i amb el consentiment de las resta de forces polítiques. El candidat de Convergència i Unió, Ferran Falcó també vol participar i demana un debat a tres.

El president del PP de Badalona, Xavier García Albiol, creu necessari que els badalonins puguin comparar les seves propostes amb les del candidat del Partit dels Socialistes. Albiol opina que el debat hauria de ser a la televisió pública i entre aquest dos candidats perquè, segons creu, són els dos únics amb possibilitats de sortir guanyadors de les eleccions del 22 de maig.

El candidat del PSC, Jordi Serra, assegura no tenir cap inconvenient a fer un cara a cara a Televisió Badalona si la junta electoral i la resta de partits no ho impedeixen. Serra creu que el debat només té sentit a la televisió pública tot i que opina que la proposta del PP és una cortina de fum ja que, segons el candidat socialista, Albiol sap perfectament que no té cap possibilitat legal. Per la seva banda, el cap de llista de Convergència i Unió, Ferran Falcó, també ha reaccionat a la proposta del PP. Els nacionalistes creuen que, si el debat és entre els candidats a obtenir l'alcaldia, Ferran Falcó també hauria de ser-hi. De moment, el Consell d'Administració de Badalona Comunicació ha aprovat, amb el vot a favor de tots els partits polítics, un debat entre les 5 forces amb representació a l'Ajuntament que se celebrarà a Televisió Badalona el proper 19 de maig. Prèviament se'n farà un altre a Ràdio Ciutat el dimarts dia 17.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat