Botó Contacta amb Badaweb

El nigerià Tony Allen obrirà el Festival Blues i Ritmes d'aquest 2011

Publicada: 21.03.2011Secció: Cultura

El nigerià Tony Allen obrirà el Festival Blues i Ritmes d'aquest 2011. És una de les figures més importants de la música africana i considerat un dels millors bateries del món. Tony Allen actuarà el proper 26 de març al Teatre Principal. I és que aquest equipament s'afegeix enguany al Teatre Zorrilla per dur a terme el Blues i Ritmes ja que ofereix la possibilitat d'obrir l'espai perquè el públic gaudeixi del concert de peu. De fet, segons els organitzadors, fins ara havia estat una limitació ja que alguns concerts de músics internacionals no es podien fer amb el públic assegut. Aquesta és una de les novetats d'aquest Blues i Ritmes, així com l'ús del vestíbul de l'estació de Pompeu Fabra per fer el cinquè concert. El del blues badaloní de Mario Cobo i HIS SWINGIN STRINGERS. Uns espais que, segons el Regidor de Cultura, Mateu Chalmeta, volen atraure més espectadors de fora de la ciutat.

El proper 1 d'abril, el Teatre Zorrilla acollirà l'actuació de JIM LAUDERDALE, guanyador de dos premis Grammy i que ha marcat l'evolució del country. Ha col·laborat amb artistes com JOHNNY CASH o Elvis Costello i la de Badalona serà la seva única actuació a Europa. El Blues i Ritmes també portarà a Badalona alguns membres del MUSIC MAKER BLUES REVUE. Es tracta d'una fundació dedicada a ajudar econòmicament a músics del blues d'edat avançada. El Teatre Zorrilla actuarà l'actuació de DOCTOR BURT, PAT COHEN O ALABAMA SLIM, entre d'altres. El Festival el tancarà Kim Lenz and The Jaguars el proper 15 d'abril. Una actuació que els organitzadors del festival perseguien des de feia temps.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat