Botó Contacta amb Badaweb

El programa de TVB Fem Números finalista dels Premis de la Comunicació

Publicada: 14.03.2011Secció: Cultura

El programa de Televisió Badalona, FEM NÚMEROS? és un dels 5 finalistes al Premi Miramar al millor programa de televisió dels Premis de Comunicació de la Diputació de Barcelona, en la seva edició d'aquest any.El programa d'economia de Televisió Badalona competirà amb espais de les televisions locals de Cugat Televisió, Barcelona Televisió, Canal Reus i Vallès Oriental Televisió. El jurat de la trentena edició dels premis també ha triat la resta de finalistes en les diferents categories.

D'altra banda, durant la Nit de la Comunicació, que tindrà lloc el proper 25 de març al Parc Audiovisual de Terrassa, es lliuraran els premis a millors programes d'emissores municipals, de publicacions municipals o a la millor iniciativa municipal en el camp de les noves tecnologies. Durant la vetlllada també s'atorgarà el Premi d'Honor a Maria Eugènia Ibàñez, per la seva llarga trajectòria periodística al servei de la informació de proximitat.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat