Botó Contacta amb Badaweb

L'agenda cultural del cap de setmana

Publicada: 11.03.2011Secció: Cultura

Aquest cap de setmana el teatre i la música són els protagonistes d'una extensa agenda cultural. Des del Principal fins al Zorrilla passant pel Círcol i Els Genis tenim programats actes per a totes les butxaques i tots els gustos. Divendres a dos quarts de deu de la nit el blues s'apoderarà de les parets del renovat Teatre Principal. Des del País Valencià, la cantant Laura Bou ens acostarà el seu últim treball: “La Ment en Blau”, un recull d'històries tristes interpretades amb melodies que van des del jazz fins al pop passant per la cançó d'autor.



Dissabte a les nou del vespre i diumenge a les set de la tarda pujaran a l'escenari del teatre Zorrilla els exintèrprets de Teatre de Guerrilla, Carles Xuriguera i Rafael Faixedas. Presentaran una nova línia d'actuació sota el títol “No Som Res”. Una obra per passar una bona estona en família i riure de valent.



També dissabte a les deu de la nit i a dos quarts de set de la tarda de diumenge el Círcol Catòlic representarà “Això no és vida, interpretada per la mateixa dramàtica de l'entitat. Es tracta de l'obra original de Sergi Belbel, Albert Espinosa i David Plana que en aquesta ocasió dirigirà Ricard Planas.



I acabem el recull dels actes culturals més destacats per aquest cap de setmana amb una última proposta: el concert de “un poeta en paro” que se celebrarà diumenge a les vuit del vespre al local dels Genis. Tampoc us deixarà indiferents.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat