Botó Contacta amb Badaweb

La Federació d'Empresaris ha demanat a la CEOE que vetlli per les Pimes de la ciutat

Publicada: 10.03.2011Secció: Economia

La Federació d'Empresaris de Badalona ha reclamat al president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials, Joan Rossell, que vetlli més pels interessos de la petita i mitjana empresa de la ciutat. La delegació badalonina, encapçalada per Joaquim Padrós, ha estat la primera de Catalunya que s'ha desplaçat a Madrid per traslladar al nou president de la CEOE les inquietuds del sector empresarial badaloní.

En una carta dirigida a Joan Rossell, els empresaris badalonins reclamen més facilitats a les pymes per accedir al mercat exterior i per aconseguir llicències. També demanen que l'administració compleixi els terminis de pagament establerts per llei. La principal preocupació, però, de les petites i mitjanes empreses de Badalona és solucionar els problemes de crèdit bancari. Com a part implicada en la negociació, els empresaris han traslladat a Rossell la seva preocupació sobre els acords a què arribin en un futur el govern i els sindicats. Altres demandes de la federació d'empresaris de Badalona són reduir el nombre de membres del comitè d'empresa en les mitjanes empreses o eliminar les revisions salarials que e sfan d'acord amb l'IPC.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat