Botó Contacta amb Badaweb

Les obres de la Plaça Pompeu Fabra avancen a molt bon ritme

Publicada: 07.02.2011Secció: Urbanisme

Recta final a les obres de la plaça Pompeu Fabra. Amb l'arribada de la primavera estaran enllestits els treballs. Ara per ara s'estan plantant els primers arbres dins de la nova illa central i s'estan enllestint els camins interiors. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha anunciat que durant les properes Festes de Maig es faran a la plaça algunes activitats festives.

Ara fa un any s'inaugurava l'aparcament de sota la plaça Pompeu Fabra. A l'estiu arribava el metro; abans de Nadal les remodelacions dels carrers de la Creu i Anselm Clavé, i aquesta primavera la plaça Pompeu Fabra estarà acabada. Pel que fa a la urbanització de l'espai durant les darreres setmanes s'estan enllestint els camins interiors i aquests dies ja s'ha començat a plantar l'arbrat. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha explicat que es plantarà una gran diversitat de vegetació, més d'una vintena d'espècies, entre les quals destacaran tres oliveres centenàries. Al costat de la plaça Alcalde Xifré, la nova illa central disposarà d'un quiosc bar, d'unes casetes destinades als serveis de manteniment del parc i provisionament, fins que no es construeixi l'edifici singular, unes pistes de bàsquet. L'alcalde de Badalona, Jordi Serra, ha volgut avançar que les activitats infantils de les properes Festes de Maig tindran com escenari la nova plaça Pompeu Fabra, que tot i que no ha avançat la data oficial d'inauguració tot fa preveure que estaria enllestida a finals del mes d'abril.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat