Botó Contacta amb Badaweb

L'Atur es dispara aquest mes de gener

Publicada: 03.02.2011Secció: Economia

Augment espectacular de l'atur a Badalona. En comparació al desembre l'any passat, aquest gener el nombre de desocupats ha pujat en més de 1.100 persones. La xifra de persones a l'atur arriba a les més de 21.500, la més alta des de l'abril de 2010. De fet, aquesta destrucció tan alta de llocs de treball va en la mateixa línia que a Catalunya, que és la comunitat que lidera l'augment de l'atur a Espanya. Escoltem Esther Sánchez, secretària d'ocupació de la Generalitat i Mari Luz Rodríguez, secretària d'Estat d'OCupació. Tot i que des les administracions apunten que al gener de l'any passat ja es va produir un augment similar, en el cas de Badalona, l'atur ha pujat més aquest gener que el mateix mes de l'any 2010.

A la resta de la comarca del Barcelonès Nord també s'ha produït un augment important de l'atur. A Santa Coloma de Gramenet s'han superat els 12.000 aturats, el que vol dir que hi ha 600 aturats més que fa un mes. A Sant Adrià de Besòs, la pujada ha estat d'unes 200 persones situant als més e 3.400 aturats. Si mirem cap al Maresme, a Tiana només hi ha 4 persones més a l'atur, amb una xifra total de 365 persones, mentre que a Montgat s'acosten ja als 800. En aquest municipi, s'han destruït una cinquantena de llocs de feina.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat