Botó Contacta amb Badaweb

Sant Crist prioritza un ambulatori i escales mecàniques per millorar el seu barri

Publicada: 02.02.2011Secció: Urbanisme

El Centre d'Atenció Primària és la principal reivindicació dels veïns de Sant Crist, segons els resultats de l'enquesta a més de 600 persones que ha dut a terme Iniciativa Verds Esquerra Unida. Ahir dimarts, els ecosocialistes han donat a conèixer els resultats d'aquest sondeig que s'ha fet des d'octubre a desembre de l'any passat i que s'emmarca dins la campanya “Sant Crist també existeix”.

En concret, el 37% dels enquestats opina que l'ambulatori que s'ha de construir a l'avinguda dels Vents és la principal necessitat del barri, mentre que el 25% considera que el més urgent és la instal·lació de rampes i escales mecàniques. El rànquing continua amb els laterats de l'autopista i la seva transformació, l'increment de transport públic i l'accessibilitat. El president del grup municipal d'Iniciativa Verds Esquerra Unida, Carles Sagués, ha valorat molt positivament la participació dels veïns i espera que el procés no s'aturi aquí. De fet, Sagués creu que els diners que el govern pensava invertir en la llei de barris podrien servir per començar a solucionar aquests problemes. Per fer aquesta enquesta, Iniciativa Verds Esquerra Unida ha comptat amb la col·laboració, entre d'altres, de les dues associacions veïnals de la zona, la Mussara i la coordinadora d'entitats. Des de la Coordinadora d'Entitats esperen que les queixes siguin escoltades per la classe política. Escoltem Víctor Cussó, de la Mussara. El proper 16 de febrer, a la seu de l'entitat veïnal de Sant Crist de Can Cabanyes s'explicaran els resultats de l'enquesta perquè els residents puguin decidir QUÈ es farà a partir d'ara.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat