Botó Contacta amb Badaweb

Acord per la moció de les hipoteques

Publicada: 28.01.2011Secció: Política

Tots els grups municipals de Badalona han aprovat una moció per demanar que el deute que tenen les famílies a causa de la hipoteca quedi liquidat quan es lliura l'habitatge al banc. L'objectiu és aconseguir una modificació de la Llei Hiipotecària per evitar desnonaments per motius econòmics. L'aprovació en la sessió plenària arriba quan justament aquest dimecres l'Audiència Provincial de Navarra considera suficient el lliurament de l'habitatge al banc per saldar el deute hipotecari d'una família.

La moció s'ha aprovat a proposta del grup municipal d'Iniciativa Verds Esquerra Unida. El president del grup municipal ecosocialista, Carles Sagués, considera que és un escàndol que les famílies desnonades per un deute hipotecari hagin de seguir pagant al banc. En el text no només es demana canviar la llei hipotecaria sinó que també es reclama que els pisos embargats es posin a disposició de les famílies més desfavorides. La regidora del Partit Popular Maritxu Hervàs ha recordat que aquesta era una proposta que ja havien fet els populars. El PSC ha donat suport a la moció tot i que ha assegurat que l'administració ha fet esforços per ajudar econòmicament les famílies que pateixen un desnonament. A banda d'aquests tres partits, Convergència i Unió i Esquerra Republicana també han donat suport a la moció.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat