Botó Contacta amb Badaweb

ICV-EUIA denuncia les retallades pressupostàries del Consorci

Publicada: 19.01.2011Secció: Política

Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida denuncia que les retallades pressupostàries de l'Ajuntament i la Generalitat poden posar en perill la continuitat del Consorci Badalona Sud. Per la seva banda, el govern local nega que el futur de l'entitat estigui en perill i assegura que els programes previstos es tiraran endavant.

Els ecosocialistes, però, creuen que en aquest moment de necessitats socials, el govern local ha de te tenir una posició ferma i evitar que es puguin cancel·lar els programes socials del Consorci. Inciativa Verds Esquerra Unida creu que les entitats que estan implicades en el Consorci Badalona Sud han d'estar informades de com està la situació. Per això, els ecosocialistes reclamen a l'alcalde que es convoqui un plenari extraordinari per conèixer les previsions per als propers anys.

Des del govern local, el Primer Tinent d'Alcalde i regidor del districte 6, Ferran Falcó, assegura que el pressupost ja s'ha tancat i que les actuacions previstes no patiran cap retallada. Segons Falcó, actualment s'està negociant amb el nou govern català però creu que no hi ha cap raó per pensar que el Consorci estigui en perill.

Recordem que el Consorci Badalona Sud treballa als barris de Sant Roc, Artigues, El Remei, La Mora i Congrés i que el seu pressupost depèn al 50% de l'Ajuntament i de la Generalitat.



publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat