Botó Contacta amb Badaweb

Creixen les vendes a la nova carpa del Mercat Maignon

Publicada: 13.01.2011Secció: Economia

El balanç dels primers 8 dies d'obertura de la nova carpa del Mercat Maignon, a la plaça de les Puntaires, no pot ser més positiva. Durant aquests primers dies de l'any 2011 s'ha notat un increment de vendes de les 24 parades situades a la nova carpa. De fet, durant la inauguració, el passat 3 de gener, els responsables municipals ja auguraven un augment de les vendes. Una novetat important, de la nova carpa provisional del Mercat Maignon, es l'horari d'obertura que s'amplia fins a 3 tardes a la setmana. Des de la Regidoria de Comerç i Consum han recordat que amb aquest horari ampliat es pot competir amb la resta de centres comercials de la ciutat. Una de les millores que més han destacat, tant venedors com clients, són les comoditats que presenta la nova carpa del mercat Maignon. La calefacció ha estat molt ben valorada pels paradistes.

A hores d'ara encara queden molts detalls per polir com s'afrontarà la remodelació de l'antic mercat, un edifici modernista amb més de 125 anys d'història. Recordem que aquests treballs es tiraran endavant durant el proper mandat municipal i segons s'ha anunciat està pressupostada per un valor 1,7 milions d'euros. Durant aquest any 2011 es tirarà endavant la redacció del projecte de la reforma de l'edifici patrinomial. Un dels aspectes més importants que es tindrà en compte, alhora de tirar endavant la remodelació, és el valor patrimonial i històric de la plaça vella. S'ha de recordar que l'edifici del mercat va entrar a forma part del cataleg patrimonial a principis de la dècada dels 80. L'any 1889 es va edificar el mercat Maignon, en un solar que era conegut com el camp del Fiscal. L'arquitecte que va dibuixar el projecte del mercat va ser Pere Falqués. L'edifici antic del mercat té una forma rectangular. A les portes principals es conserva, encara, uns grans finestrals originals. Cal destacar que va ser el primer mercat que es va aixecar a Badalona. Ara, desprès de més de 120 anys de servei, l'ediifici deixarà de despatxar aliments, durant un temps, per esperar l'entrada de les màquines i dels operaris.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat