Botó Contacta amb Badaweb

Josep Pera podria ser nomenat com a nou director general d'Immigració

Publicada: 11.01.2011Secció: Política

El govern català podria aprovar durant els propers dies el nomenament del regidor de Ciutadania i Connvivència de l'Ajuntament de Badalona, Josep Pera, com a nou director general d'immigració de la Generalitat.

Josep Pera ocuparà el lloc d'Oriol Amorós, d'Esquerra Republicana, qui fins ara era el màxim responsable de la Secretaria d'Immigració.

Pera, de 45 anys i pare de tres fills, és llicenciat en filologia catalana i llengües romàniques. És regidor de CiU a l'Ajuntament de Badalona des de l'any 2003. Quan la federació nacionalista va entrar al govern municipal, l'any 2007, es va s'encarregar de la regidoria de Ciutadania i Convivència. A Badalona, fins a finals dels vuitanta, va formar part de diversos entitats, com el Consell Local de la Joventut, el grup de teatre Arrels o la Plataforma de Normalització Lingüística entre d'altres. Després de viure a Tiana durant 5 anys, va tornar a Badalona l'any 1992. Aleshores va fer compatible les seves responsabilitats lcoals amb col·laboracions a nivell nacional amb el desaparegut Pere Esteve.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat