Botó Contacta amb Badaweb

"Un món de desitjos" a l'Ateneu de Sant Roc

Publicada: 23.12.2010Secció: Cultura

El grup de Joves de la Fundació Ateneu de Sant Roc s'han proposat transmetre les tradicions nadalenques de diferents països del món. Ho han fet a través d'un mural on han representat allò més típic de cada país. I és que aquestes dates ens uneixen a tots sense importar la nostra religió, llengua o cultura. Un món de bons desitjos és el nom d'aquesta iniciativa.

A totes les religions del món ens agrada reunir-nos, compartir uns dies amb la família i desitjar-nos el millor en aquesta època de l'any. A Catalunya aquest moment seria el Nadal, però els joves del barri de Sant Roc han après que al Marroc, Pakistan, India, Xina, Perú també troben algun moment de l'any per compartir.

A partir d'aquesta idea han creat un mural en què mitjançant petites caixes i objectes, s'ha simbolitzat el més significatiu de cada festa. Un total de 13 caixes es converteixen en un viatge per tradicions com ara el Nadal, la festa del Xai, l'Any Nou Xinès i el Holi indi.

Aquest mural es podrà veure a l'església de Sant Roc fins el 30 de gener per tal que tothom pugui gaudir del seu treball.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat