Botó Contacta amb Badaweb

La Penya es reuneix amb membres del Club Esportiu Mas Ram

Publicada: 23.12.2010Secció: Esports

Avui dijous la directiva del Joventut mantindrà una reunió amb els membres del Club Esportiu Mas Ram amb la intenció d'arribar a un acord després de la denúncia interposada per la penya per un impagament de 19 mesos del lloguer de l'equipament esportiu. La trobada es farà a proposta del Regidor d'Esports i Joventut, Albert Tomàs, que vol actuar de mediador entre les dues entitats esportives abans de la celebració del judici el proper 15 de febrer. Recordem que si el jutge donés la raó a la Penya, es trencaria el contracte que manté amb el Mas Ram, que té vigència fins el 2030, i deixarien de gestionar l'equipament esportiu.

Des del Mas Ram ja van explicar fa unes setmanes que aquest impagament de 19 mesos responia a un acord al qual van arribar amb la Penya després que el Joventut no pogués pagar per complet l'ampliació de capital de 600 mil euros que va fer al 2003.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat