Botó Contacta amb Badaweb

Aparcaments per a bicicletes

Publicada: 21.12.2010Secció: Urbanisme

L'Entitat Metropolitana del Transport ha presentat un nou sistema per aparcar les bicicletes. Es tracta del Bicibox, un parquing que funciona amb una targeta com el Bicing, a Barcelona. La diferència és que els usuaris hi poden deixar la seva pròpia bicicleta i queda guardada de manera segura i sota cobert. A partir d'ara, ciutats com Badalona podran optar a aquest sistema segons les seves necessitats. El primer municipi en tenir un aparcament d'aquestes característiques ha estat Sant Joan Despí. El risc de robatori és un dels pricipals motius pel qual molts usuaris desisteixen d'agafar la bicicleta. El bicibox vol oferir una solució a aquest problema i té dos objectius. Els mòduls poden ser de 7 o de 14 places, funcionen amb energia solar i estaran situats en llocs estratègics.

El preu bàsic per un any és de 35 euros. L'usuari podrà deixar la bicicleta fins a 12 hores seguides amb aquesta tarifa i fins a 36 pagant pagant un recèrrec. Durant el mes de gener es farà una prova pilot amb 100 ususaris i a partir del febre s'espera que entrin en funcionament els primers bicibox. Es preveu instalar 180 mòduls d'aparcament repartits a la majoria de localitats de l'àrea metropolitana de Barcelona.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat