Botó Contacta amb Badaweb

La programació als teatres municipals

Publicada: 09.12.2010Secció: Cultura

Aquest vespre a dos quarts de 10 la Sala Enric Borràs del Teatre Principal acollirà l'actuació de la cantant Maria Coma amb els músics Pau Vallvé i Jordi Lanuza que presentaran el disc “Linóleum”. Un treball que combina el pop amb la riquesa musical de Björk. Aquest mateix dijous i divendres a dos quarts de 10 el Teatre Zorrilla acollirà l'obra “Un déu salvatge” amb text de Yasmina Reza. Es tracta d'un èxit de Teatre comercial on hi ha una reunió entre dues parelles per resoldre un petit conflicte.



Demà divendres a les 9 es farà la darrera representació del cicle “Tardes de teatre al Blas Infante” que porta per nom “SOS” un text escrit, dirigit i produït per Sergo Badalona, on es mostra el declivi d'una jove parella al llarg de la seva vida desencantada. I també divendres a la mateixa hora l'esglèsia dels Pares Carmelites acollirà un concert del grup badaloní Gospel Sentits.

publicitat

Envia aquesta notícia a un amic

Contacta amb Badaweb.com

Per posar-se en contacte amb nosaltres, ho poden fer a través del telèfon de Badaweb 93 460 11 58 o simplement omplint el següent formulari.

Accepto l'envíament de comunicacions per email i la política de privacitat